Teknoloji

Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un hikaye fragmanı yayınlandı

 
Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen gizlilik odaklı aksiyon macera oyunu Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un hikaye fragmanı yayınlandı. Bu hikaye fragmanı, bize anlatılacak hikayenin bir kısmını ve oyun içi görüntüleri içeriyor.
 
Gizlilik teması oyunun ön saflarında olacak
 
 
 
Yüzüklerin Efendisi: Gollum, hikaye odaklı bir aksiyon macera oyunu olarak karşımıza çıkacak. Oyuncular olarak değerli olan bir şeyin peşinden koşan Gollum olarak tehlikeli bir yolculuğa çıkacağız. Gollum ile birlikte oyunda kesinlikle yerlere tırmanabileceğiz, zıplayabileceğiz ve kapalı noktalara gerçek bir adım atabileceğiz.
 
Gizlilik odaklı bir yapının bizlere sunulacağı oyunda, bize avantaj sağlayacak saldırılar yapabileceğiz ve karşımıza çıkan tehlikelerin üstesinden geleceğiz. Başlangıçta 1 Eylül’de çıkması planlanan oyunun çıkış tarihi şu an için bilinmiyor. Fragmanda oyunun 2023 yılında çıkacağı belirtiliyor ancak tam olarak ne zaman çıkacağını bilmiyoruz.
 
Oyun, Steam üzerinden PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyunun PC sürümünün Ray Tracing efektlerini destekleyeceğini belirtelim.
 
İşte o benzetmenin fragmanı
 
 

kadisehri-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu