Haber

Fahrettin Altun’dan Demirtaş’a yanıt

Cumhurbaşkanlığı İrtibat Lideri Fahrettin Altun, “Terör azmettiricisinin tehditlerine boyun eğecek bir tek kişi bile aramızda yok. Biz, onları ve desteklediklerini gömen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında, millet için yürüyen milyonlarız” dedi. Onlarca kez sandıkta.” sözünü kullandı.

Altun, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kendisine yönelik iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Fahrettin Altun dedi ki:

“6-8 Ekim olaylarının azmettiricisi, Yasin Börü ve onlarca masumun katili, terör destekçisi, Türk adaletinin tam da aynı gerekçeyle cezalandırdığı yalanlarla dolu bir açıklamayla beni tehdit etti ve bizi teröriste yönlendirdi. Hukuksuzca ‘özgürlük’ vaadinde bulunanların kazanması mümkün değildir.Bizi bu tür tehditlerle korkutmak ve korkutmak istediğini anlamış olmalı.Sözcüsü olduğu eli kanlı terör örgütüne sesleniyorum. Sizden korkmuyorum.Bu terör azmettirici manipülatörün tehditlerine boyun eğecek bir tek kişi yok aramızda.Erdoğan’ın arkasında millet için yürüyen milyonlarız.”

Altun, bölücü terör örgütü ve destekçilerinin yıllardır vatandaşlara çektirdikleri acıları, yaptıkları manipülasyonları, girdikleri kirli bağlantıları tüm dünyaya anlatarak teröre karşı mücadelelerini sürdüreceklerinin altını çizdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu