Haber

Düzce Belediyesi Melen Su Parkı’nda Yenileme Çalışmaları Yapıyor

Düzce Belediyesi’nin sorumluluğundaki Melen Su Parkı’nda mescit ve tuvaletlerde 2 ayda bir yenileme çalışması yapılıyor. Ekiplerin tespit için gittiği sırada çekilen fotoğraflarda, mescitte kalıp uyuyanların kameraya yansıdığı, tuvaletlerdeki kapı ve armatürlerin kırıldığı dikkat çekti.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, belediye sorumluluğundaki projelerde hizmet sürekliliğini sağlamak amacıyla düzenli kontrollerini sürdürüyor. Melen Su Parkı’nda yapılan kontrollerde özellikle yaz aylarının başlamasıyla birlikte toplu kullanım alanlarının zarar gördüğü belirlenirken, periyodik aralıklarla yenileme çalışması yapıldı. Yapılan incelemelerde, duyarsız vatandaşların kamu malına zarar verdiği belirlenirken, Mescit bölgesinde ikamet eden bazı kişilerin yattığı belirlendi. Ekiplerin hızla tadilatta olduğu sosyal tesis hakkında kısa bir açıklama yapan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, güvenlik görevlilerini umursamayan kişilerin önüne geçmek için vatandaşlardan ortak alanları korumalarını da istedi.

“Bu hizmet sizin paranızla yapılan bir hizmettir”

Belediye Başkanı Faruk Özlü, Melen Su Parkı’nda yapılan tespitlerde çok üzücü görüntülerle karşılaştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımdan ricamdır, değer verilen, değer verilmeyen şehir haydutlarının bu alışkanlıklarını her zaman değiştirebiliriz. Belediye ekiplerimiz sizler için ortak alanları iki ayda bir yeniliyoruz, biz yeniliyoruz sorun değil. Kısa süre içinde öğreneceğiz. Onlar canını yakmaktan usanmazlarsa biz de haklarında ceza davası açmaktan bıkmayacağız. Vatandaşımızın ne olduğunu korumak bizim görevimiz ama bunu sizinle birlikte yapabiliriz” dedi. – DÜZCE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu