Haber

Tivibu’da Federasyon Kupası Finali

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, İngiltere’nin en prestijli kupalarından biri olan FA Cup’ta Manchester derbisini ekranlara taşıyor. Manchester’ın mavi-kırmızılı takımları arasında oynanacak final maçı 3 Haziran’da Tivibu Spor 1’den canlı yayınlanacak.

Türk Telekom’un dijital televizyon yayın platformu Tivibu, Avrupa’nın en büyük kupalarını seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. İngiltere’nin en prestijli kupalarından biri ve dünyanın ilk futbol turnuvası olarak kabul edilen Emirates FA Cup’ta son çaba ekranda. Manchester’ın kırmızı-mavili derbisi 3 Haziran Cumartesi günü oynanacak. Manchester United ile Manchester City’nin karşılaşacağı mücadelede ilk düdük saat 17:00’de çalıyor. Emirates FA Cup final mücadelesi Tivibu Spor 1’den canlı olarak yayınlanıyor.

Sezonun son maçında ev sahibi London

Yarı finalde sezonun sürpriz kadrolarından Brighton ile karşılaşan Manchester United, berabere biten maçı penaltılardan kazanarak finale yükselmeyi başardı. Pep Guardiola’nın City’si ise Şampiyona takımlarından Sheffield United’ı 3-0’lık üstünlükle mağlup etti ve finalde kırmızı şeytanların rakibi oldu. Erik Deri Hag’ın grubun başına geçmesiyle ligi 3. sırada tamamlayan Manchester United, kupayla görece yeterli dönemini tamamlayarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Londra’daki Wembley Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi 90.000 taraftar takip edebilecek.

United genel tabloya hakim

1871’den bu yana düzenlenen FA Cup’ta en çok kazanan takım olan Arsenal’in ardından ikinci sırada yer alan Manchester United, FA Cup’ta 12 kez kupaya ulaşırken, Manchester City 6 kez kupayı havalandırdı. FA Cup’ta bugüne kadar 9 kez karşılaşan Manchester takımlarından 6’sını United, 3’ünü de City kazandı. Premier Lig’de kupayı kaldıran ve dönemi iki kupayla kapatmak isteyen Manchester City, ada futbolunun final maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi’ne odaklanıyor.

Dünyanın birçok ligi ve turnuvasını seyirciyle buluşturmaya devam eden Türk Telekom’un dijital yayın platformu Tivibu’da yayınlanacak olan Emirates FA Cup finali, 3 Haziran Cumartesi günü Tivibu Spor 1’den canlı yayınlanacak. saat 17:00’de.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

sultanhisarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu