Haber

Adana’da kızını ve nişanlısını öldüren baba tutuklandı

Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde kızını ve nişanlısını tabancayla vurarak öldüren baba tutuklandı.

Dörtler Mahallesi’nde 28 Şubat’ta kızı Zülfiye D.’yi (24) ve nişanlısı Abdulsamet K’yi (27) tabancayla vurarak öldürdüğü teziyle gözaltına alınan Mehmet D’nin (49) adli işlemleri tamamlandı.

Mehmet D. ifadesinde, kızının Abdülsamet K. ile evlenmesine rıza göstermediğini, bu nedenle olaydan iki gün önce tartıştığı kızının polise şikayette bulunarak evi terk ederek başka bir kadınla gittiğini öne sürdü. nişanlısıyla

Daha sonra arayıp görüştüğü Abdulsamet K’nin kızından ayrılması karşılığında kendisinden tarla istediğini öne süren Mehmet D., bu talebi kabul ettiklerini ve görüşmek üzere görüştüklerini iddia etti.

Tartışma sırasında Abdulsamet K’nin üzerine silah çektiğini iddia eden Mehmet D, silahı elinden alarak Abdülsamet K’ye ateş ettiğini, ardından kendisine tepki gösterip kaçmaya çalışan kızını da vurduğunu iddia etti.

Adliyeye sevk edilen Mehmet D., nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

28 Şubat’ta Dörtler Mahallesi’nde silahlı saldırıya uğrayan Abdulsamet K. hayatını kaybederken, yaralı nişanlısı Zülfiye D. kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merhum Zülfiye D’nin babası Mehmet D’yi olay yerinden otomobille kaçtığını belirledikleri Sarıçam ilçesindeki konutunda yakaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu